logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 25 » 18 шкідливих порад для нареченої
00:53
18 шкідливих порад для нареченої

Ми продовжуємо наш жартівливий цикл статей з шкідливими порадами. Першим був матеріал про організацію ідеального весілля, а сьогодні ми вирішили сконцентруватися тільки на нареченій, наступна стаття буде присвячена нареченому. Ми сподіваємося, що наші «рекомендації» допоможуть Вам з посмішкою поглянути на деякі моменти в поведінці наречених, і що Ви ніколи не будете допускати ці помилки. Щасливої ​​підготовки!


Я стала нареченою, значить тепер мені можна все: нервувати, хвилюватися, зриватися на близьких, вважати себе важливіше всіх. Адже це мій день!


В ПЕРШУ ЧЕРГУ КУПУЙТЕ СУКНЮ

Я ще не знаю, коли буде весілля, не знаю, в якому стилі і де, але краще відразу купити сукню, щоб підтвердити статус нареченої. Так, моє плаття може не гармоніювати з образом нареченого, я можу поправитися або схуднути за час підготовки, головне швидше почати, а з чого ж починати, як не з сукні?

ОРІЄНТУЙТЕСЯ НА ВЕСІЛЛЯ ПОДРУГ

У Тані весілля було з шикарним рестораном, величезною кількістю гостей і сукнею за ціною квартири, я зроблю все, щоб не відставати, забуду про свої бажання та мрії, головне, щоб вона на моєму весіллі позаздрила і визнала, що у нас весілля дорожче, краще і багатше.

ВИМАГАЙТЕ ВІД НАРЕЧЕНОГО БІЛЬШЕ УВАГИ

Він зробив мені пропозицію, це означає, що з цього моменту він повинен забути про свою сім'ю, роботу та друзів і займатися тільки підготовкою. Йому повинно бути цікаво все. Але при цьому він повинен заробляти побільше грошей, щоб втілювати мої побажання, і все це одночасно. А ще він не повинен втомлюватися і вечорами, без відпочинку робити бонбоньєрки своїми руками, головне, що ми разом!

ВІРТЕ ПРИКМЕТАМ І ШУКАЙТЕ ПОГАНІ ЗНАКИ В УСЬОМУ

«Якщо під час церемонії у нареченої засвербіла права долоня - до веселощів, якщо ліва - до грошей.» Я зберу якомога більше прикмет і буду всім слідувати, не дарма ж все це колись казали. Я буду психувати, якщо впаде кільце, пробіжить чорна кішка, наречений краєм ока побачить плаття до весілля. Не моя забобонність псує наші відносини, а саме чорні кішки, чаклунки і погані знаки.

СУКНІ ПОДРУЖКАМ НАРЕЧЕНОЇ ОБИРАЮ Я

Я не буду враховувати особливості фігури та побажання моїх подруг. На моє весілля я одягну їх так, як вважатиму за потрібне. Мені все одно, якщо вони будуть виглядати безглуздо, адже це моє свято, і не вони тут головні! А якщо хоча б одна подруга спробує мені допомогти з вибором, я ображуся, бо вирішувати все мені, а не їй. Надінуть те, що скажу, навіть якщо їм це не йде.

КУПІТЬ СУКНЮ НА ДВА РОЗМІРИ МЕНШЕ

Я поставлю перед собою мету схуднути, і сукня на два розміри менше тільки допоможе мені її досягти. Я не знаю, як відреагує мій організм на нерви і хвилювання під час підготовки, і як я буду виглядати, навіть якщо схудну, головне, що заповітна сукня вже у мене. Я сяду на жорстку дієту, яка доведе мене до непритомності, але влізу!

ПИШНА СУКНЯ З КОРСЕТОМ

Якщо у мене є якісь недоліки фігури, ніщо не скрасить їх краще корсета. Я затягнусь так, що мені буде важко дихати, зате талія буде видна! А що найкраще це підкреслить? Звичайно неймовірно пишна спідниця, чим вона буде ширше, тим тонше буде здаватися талія!

НЕ РОЗНОШУЙТЕ ТУФЛІ ДО ВЕСІЛЛЯ

Я куплю туфлі, але щоб не зіпсувати, не буду їх розношувати, нехай будуть новенькими в день весілля! Я знаю, що швидше за все мені буде боляче, я почну кульгати, хвилюватися, чи не захочу танцювати, це неважливо - головне, щоб мої туфельки стояли і чекали мене до весілля.

ЗБЕРІТЬ БУКЕТ НАРЕЧЕНОЇ САМОСТІЙНО

Що там складного: купити квіти, які мені подобаються і зібрати з них букет. Навіщо мені потрібен окремий флорист? Я нічого не знаю про квіти, як їх поєднувати, як доглядати, і як вони поведуться в день весілля, але я точно знаю, що я зможу!

НА ПРОГУЛЯНКУ НАДІНЬТЕ ШПИЛЬКИ

Так, в повсякденному житті я не так часто вдягаю шпильки, але на весілля я все подолаю! Ми будемо гуляти в парку по траві, це нічого, я впораюся. Брати з собою на прогулянку більш зручне взуття я не буду, зате на фотографіях буду такою гарною!

ВІДМОВТЕСЯ ВІД ОРГАНІЗАТОРА

Мені не потрібен організатор або розпорядник в день весілля, я все знаю сама, і точно зможу в цей день все проконтролювати. Я буду говорити офіціантам, коли виносити торт, сама буду просити діджея перемикати треки, контролюватиму таймінг всіх підрядників, зустрічати їх і проводжати. А між справою встигну і поздоровлення послухати.

КОМАНДУЙТЕ І ВВАЖАЙТЕ СЕБЕ ГОЛОВНОЮ

З підрядниками, батьками та друзями відтепер я вибираю інший тон. Ніхто не хоче увійти в моє становище, ніхто мене не розуміє. А адже це моє весілля, я виходжу заміж раз в житті, і я тут головна. Я знаю все краще за інших, і маю право грубо про це говорити, якщо вони не слухають! А підрядники взагалі на мене працюють, тому я не буду церемонитися, це моє свято!

ВСІ НЕДОЛІКИ ВИПРАВИТЬ ФОТОШОП

Якщо шпильки, корсет і дієти не допоможуть, я попрошу фотографа все виправити в фотошопі. Яка різниця, якою я була на весіллі, гості після випитого нічого і не згадають, зате на фото мені все виправлять, і буду красунею. Не дарма ж ми наймаємо професійного фотографа!

ЗАЧІСКУ ТА МАКІЯЖ МОЖЕ ЗРОБИТИ ПОДРУЖКА

Так, я знаю, що весь день зачіска і макіяж повинні триматися і добре виглядати на фотографіях, але зовсім необов'язково для цього запрошувати стиліста, моя подружка в універі мені коси заплітала, що зараз не зможе мені губи з очима нафарбувати і кренделів наробити

ЗРОБІТЬ НАЙДОВШІ ВІЇ ТА НІГТІ

На весіллі все має бути самим самим! Мені здається, що немає нічого красивішого довгих нарощених нігтів а-ля чаклунка, нарощеного волосся і вій. І чим довше в усіх випадках - тим краще. Я проти природної краси, хочу всього і побільше!

ПРОВЕДІТЬ ДІВОЧУ ВЕЧІРКУ ЗА ДЕНЬ ДО ВЕСІЛЛЯ

Треба відгуляти дівочу вечірку по повній! Зберемося з подругами, поїдемо в клуб на лімузині, трохи вип'ємо зайвого, замовимо стриптизера. Головне не проводити вечірку спокійно і за тиждень до весілля, треба все й одразу: щоб о 5-тій ранку прийти додому, а о 6-тій вже вставати на підготовку.

ЗРОБІТЬ ЗАНАДТО ВІДВЕРТУ ЗЙОМКУ РАНКУ НАРЕЧЕНОЇ

Гола попа, незрозумілі пози на ліжку, з одягу - тільки фата. Я хочу зробити своєму нареченому сюрприз, а якщо фотограф викладе серію в інтернет, то і не тільки йому. Я проти ніжних фотографій, не хочу дивитися на красиві приклади будуарної зйомки, хочу натуральності та сексуальності побільше!

НЕРВУЙТЕ, ПОРУШУЙТЕ РЕЖИМ СНУ І НЕ СЛІДКУЙТЕ ЗА СОБОЮ

Я буду хвилюватися, всіх навколо нервувати, сваритися з нареченим, пізно лягати спати, почну погано харчуватися, тому що без цього як зрозуміти, що ми готуємося до весілля? Якщо все буде тихо, спокійно і без поспіху, то ніякого задоволення! Треба відчути підготовку, панікувати і хвилюватися!


Нехай ці поради допоможуть вам поглянути на вашу роль нареченої по-іншому. Бути нареченою - це свято, насолоджуйтеся їм і цінуєте кожну мить!


 

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Шкідливі поради та міфи | Переглядів: 408 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 28.03.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.03.2024