logo

 Блог
Головна » 2015 » Февраль » 12 » 6 НАЙБІЛЬШ ШКІДЛИВИХ ПОРАД НАРЕЧЕНОМУ
22:19
6 НАЙБІЛЬШ ШКІДЛИВИХ ПОРАД НАРЕЧЕНОМУ

Ми продовжуємо наш жартівливий цикл статей з шкідливими порадами. Попереднім був матеріал про наречену, а сьогодні ми вирішили сконцентруватися тільки на нареченому. Ми сподіваємося, що наші «рекомендації» допоможуть Вам з посмішкою поглянути на деякі моменти в поведінці наречених, і що Ви ніколи не будете допускати ці помилки. Щасливої ​​підготовки!


Перед весіллям нареченому часто дають різноманітні поради і настанови. І деколи поради можуть бути не тільки корисними, а й шкідливими. Які ж 6 найбільш шкідливих порад нареченому?

ТОП-6 шкідливих порад нареченому

1. Це твоє свято, не турбуйся про гостей!
Наречені часто чують "Весілля – це Ваше свято, не потрібно турбуватися про гостей!". Ця думка не зовсім правильна, адже весільне свято влаштовується щоб відсвяткувати разом з друзями і рідними. А якщо не турбуватися про комфорт і настрій гостей, навіщо ж їх взагалі запрошувати? Але весь час бігати нареченому від столу до столу і питати, чи всім гостям подобається на весіллі також не варто. Просто плануйте все заздалегідь і попросіть допомоги свідків. А також по закінченню урочистостей не забудьте подякувати гостям за те, що приділили Вам увагу.

2. Чим довше тост, тим краще!
Весільний тост від нареченого – обов’язковий атрибут застілля. Але часто тост перетворюється в філософствування з приводу сімейного щастя, хвилин так на 15. Це стомлює гостей. Краще в своєму весільному тості сказати все найважливіше і коротко, але від душі!

3. Пий до дна, щоб не встигали наливати!

Пий до дна!

Цю пораду дуже люблять давати на наших весіллях нареченому. Часто нареченого просто зобов’язують багато пити за своє майбутнє щастя. Але пам’ятайте, що у всьому має бути міра, а втрачати обличчя на весіллі нареченому неприпустимо! Так що пийте з урахуванням наслідків. Не варто на весіллі випробовувати свій організм на міцність!

4. Не поспішай до нареченої, нехай понервує!
Часто свідки радять нареченому не поспішати, збираючись на викуп. Але не варто, по-перше, випробовувати нерви своєї обраниці перед важливим моментом, адже приводів нервувати у неї і так вистачає, а по-друге, ви ризикуєте спізнитися у РАЦС.

5. Запроси на весілля свою колишню, нехай заздрить!

Колишня дівчина на весіллі

Іноді нареченому дають таку "цінну" пораду – запросити на своє весілля колишню дівчину або дружину. Часом це може порадити навіть сама мама нареченого, яка добре з нею спілкувалася. Наречений же часто не замислюючись про наслідки, запрошує свою екс-дівчину на весілля, посилаючись на дружні відносини. Але краще цього не робити – навряд чи нареченій буде приємно споглядати жінку, яка була до неї, у себе на весіллі. В крайньому випадку, порадьтеся з коханою.

6. Будь чоловіком, зроби все сам на весіллі!
Весілля – це дуже відповідальний захід і при всьому бажанні, самому все зробити якісно і вчасно у Вас не вийде! Так що не соромтеся просити допомоги. Особливо це стосується допомоги свідків, яка вкрай важлива. Запам’ятайте ці 6 шкідливих порад, дорогі наречені і не допускайте помилок!


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Шкідливі поради та міфи | Переглядів: 576 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Суббота, 27.04.2024, 04:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 27.04.2024