logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 19 » 20 шкідливих порад для ідеального весілля
02:00
20 шкідливих порад для ідеального весілля

Ми вирішили випустити цикл статей з шкідливими порадами. Це жартівливі матеріали, в яких ми підготували для читачів помилки, які можуть зіпсувати свято. Сьогодні це буде стаття про організацію весілля - посміхайтеся разом з нами, і нехай для Вас процес підготовки буде легким і приємним! А в коментарях діліться вашими шкідливими порадами


Вся мета святкування весілля - отримати від нього максимум. Якщо весілля не окупилася, то взагалі даремно це все організовували!


ОБИРАЙТЕ «КРАСИВУ» ДАТУ ВЕСІЛЛЯ

Такі красиві дати, як 15.08.15 - це так чудово! І неважливо, що ще 1000 пар захочуть одружитися у цей день, і Вам, напевно, буде важко знайти вільного фотографа і ресторан, а в РАГСі відстоїте чергу. Головне - у Вас в свідоцтві буде красива дата, це і буде символом Вашої любові, і від цього вона буде міцніше!

ПЛАНУЙТЕ ВЕСІЛЛЯ НЕ ПО БЮДЖЕТУ 

Ви знайшли стільки красивих картинок в інтернеті, і будете надсилати їх своїм декораторам і флористам, щоб вони зробили так само, але в 10 разів дешевше. Нехай викручуються, а якщо не викрутяться, швидше за все Вам потім не сподобаються фотографії, торт буде неїстівним, зачіска нареченої буде блищати від лаку, декор розчарує, а букет зів'яне, але спробувати варто!

СПОЧАТКУ БРОНЮЙТЕ РЕСТОРАН, А ПОТІМ ВЖЕ ЗАПРОШУЄ ГОСТЕЙ

Забронюйте ресторан, а вже потім дізнавайтесь, хто приїде. А якщо не приїдуть - такі й гості, ви забронювали для них шикарну вечерю, знайшли відповідну Вам дату і дуже хотіли бачити саме їх, ну і що, що Ви не попередили заздалегідь, це ж Ваше весілля, всі повинні підлаштуватися. Краще Ви переплатите за банкет!

ВАШІ ДРУЗІ ТЕЖ ВМІЮТЬ ФОТОГРАФУВАТИ, НАВІЩО ВАМ ФОТОГРАФ?

Велике діло - поклацати, Ви ж не кіно знімаєте! Що там ці фотографи роблять особливого, у Вас всі друзі фотографують не гірше, так що Ви краще попросіть їх, заодно трохи заощадите і друзям забаву на весь вечір влаштуєте, а чим їм ще займатися стільки часу?

ФОТОГРАФ, РАПТОМ ЩО, ТО ДОМАЛЮЄ У ФОТОШОПІ

Ви не даремно наймаєте фотографа, і навіть якщо наречена заощадить на макіяжі, він потім легко все виправить! А якщо щось із декору забудете або місце зйомки буде не дуже, то попроситее і там доробити. Або якщо все-таки наречена не встигне схуднути, на те він і професійний фотограф і зможе все «підтягнути»!

ГОСТІ МОЖУТЬ РАДИТИ ФОТОГРАФУ,
ЯК ЗНІМАТИ

Обов'язково візьміть побільше людей на прогулянку. Хто проконтролює роботу фотографа, якщо не батьки або друзі, вони то бачать, як Ви стоїте, і які пози Вам підходять більше. Нехай радять фотографу, все-таки Ви платите йому гроші, і вирішувати Вам! А потім і протягом всього дня нехай йому допомагають, раптом не впорається?

НЕ ОДРУЖУЙТЕСЬ У ТРАВНІ

У травні одружетеся, будете мучитися, неважливо, що у цей час цвітуть сади, ще не жарко, більшість підрядників через таких же як і Ви вільні і ресторан знайти простіше - не дарма ж так кажуть, експериментувати якось не хочеться!

ВЛАШТУЙТЕ ВИКУП

Ну, як можна не викупити наречену? Знайдете сценарій в інтернеті і проведете весь ранок весело, та й сусідів нехай наречений повеселить, стрибаючи на одній ніжці в червоних шкарпетках по сходах.

НЕ РОЗДІЛЯЙТЕ СВЯТКУВАННЯ ВЕСІЛЛЯ ТА
РАГС

Якщо весілля, то все в один день: і держ.установи, і поїздка в заміський ресторан, і прогулянка по пам'ятних місцях, інакше вся атмосфера пропаде! Як це одружитися в один день, а потім без поспіху спокійно влаштувати святкування в інший? А як же нерви, хвилювання, переїзди, пробки? Ви ж хочете отримати все і відразу!

ВІДВІДАЙТЕ ЯКОМОГА БІЛЬШЕ МІСЦЬ ПІД ЧАС ФОТОСЕСІЇ

Весілля - чудовий привід об'їздити все місто і скрізь сфотографуватися. Якщо Ви красиво одяглися, значить на одному красивому майданчику зупинятися не можна, треба побувати скрізь. Ну і що, що Ви будете втомлюватися, фотографії з пам'ятниками взагалі не весільні, а в поїздці втратите купу часу, зате буде багато фотографій.

ВЛАШТОВУЙТЕ ВЕСІЛЬНУ ФОТОСЕСІЮ ОПІВДНІ

Ідеальний час для сонячних фотографій - погуляєте по відкритому майданчику, сонце освітлюватиме Ваші щасливі обличчя, плаття буде білосніжним, а якщо фотографії не вдалися, значить не заплатимо фотографу! А на заході все одно всі вже не в кондиції будуть!

ПЕРЕСУВАЙТЕСЯ ПО МІСТУ НА ЛІМУЗИНІ

У Вас шикарне весілля, і Ви не будете пересуватися на звичайному автомобілі, Ви хочете підсвітку, рекламу на вікнах, бар прямо в машині і щоб умістити туди побільше гостей. Вам все одно, що лімузин ніде не припаркується, зате всередині буде круто!

ОБИРАЙТЕ ВЕДУЧОГО ЗА ПРИНЦИПОМ, ЧИ ОКУПИТЬ ВІН СЕБЕ ГРОШОВИМИ КОНКУРСАМИ

У всіх ведучих повинні бути конкурси на гроші. Так, гості дарують Вам подарунки, але Ви платимо ведучому, щоб він їх розважав, тому хай ще трохи «викладуть», їм що, жалко? Ви на весілля взагалі-то більше витратили! Так, грошові конкурси ставлять в незручне становище гостей, зате ведучого окупите!

СПІЛКУЮЧИСЬ З ПІДРЯДНИКАМИ, НЕ ПРИСЛУХАЙТЕСЯ ДО НИХ, ВИ ЗНАЄТЕ КРАЩЕ!

Вам все одно, що у Вас весілля вперше, а у когось це щоденна робота, Ви й стоматологу говорите, як лікувати Вам зуби! Тому Ви краще флористів знаєте, які квіти зараз сезонні, краще декораторів розбираєтеся в колористиці, та й фотоапарат у Вас теж професійний, навіщо слухати фотографа?

НАМАГАЙТЕСЯ ВСІХ ЗДИВУВАТИ

Зробіть танець, ніби Ви спочатку повільно танцюєте, а потім раз - і швидко, неначе музику без Вас переключили. Або попросіть офіціанта впустити торт муляж. Або ні, давайте краще в РАГСі наречена скаже: «Ні ... пауза ... не можу я сказати, звичайно, так!»

ЗАПРОШУЙТЕ ВСІХ

Якщо Ви не запросите родичів Вашої тітки, то потім вони дізнаються і будуть ображатися, тому їх точно треба покликати, просто посадите їх подалі і потім будете обов'язково дивитися, скільки вони подарували, щоб не дай бог, Ви запросили їх даремно.

РАНОК НАРЕЧЕНОЇ У КВАРТИРІ ТА ФОТО У ПІД'ЇЗДІ

Вам все одно, що у Вас в квартирі не самі відповідні меблі, а дома у нас не відрізняються чистотою і акуратністю, зате це рідне, і Ви краще потіснитися у кімнаті своєї бабусі з нареченим і гостями після викупу і зробите пам'ятні фотографії з під'їзним живописом.

КУПІТЬ  БАГАТО АЛКОГОЛЮ, ІНАКШЕ  БУДЕ НУДНО

Без алкоголю нікуди, тому поставте якомога більше пляшок на столи, у Вас же весілля! Інакше як же дядя Ваня сидітиме поруч з тіткою Сонею? Їм не буде про що поговорити, а так можна заощадити на артистах, вони з'являться серед гостей через годину-другу, нехай розважають інших!

ВІДРАЗУ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ВЕСІЛЛЯ ПОЧИНАЙТЕ РАХУВАТИ, ЧИ ОКУПИЛОСЯ ВОНО

Вся мета святкування весілля - отримати від нього максимум. А якщо хтось подарує менше інших, то треба це запам'ятати! Якщо весілля не окупилося, то взагалі даремно це все організовували.

ЗРАНКУ ПІСЛЯ ВЕСІЛЛЯ, ШВИДШЕ ПИШИТЬ ФОТОГРАФУ, КОЛИ Ж БУДУТЬ ФОТОГРАФІЇ

Чим швидшеВам віддадуть фотографії, тим краще, адже Ви єдині клієнти у Вашого фотографа. А якщо не нагадувати, може він і взагалі забуде обробити, тому треба писати частіше!


Нехай ці шкідливі поради допоможуть Вам подивитися на щось по-іншому. Сучасне весілля - це красиво, легко і душевно, варто тільки захотіти!


 

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Шкідливі поради та міфи | Переглядів: 451 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Воскресенье, 28.04.2024, 04:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.04.2024