logo

 Блог
Головна » 2015 » Январь » 29 » Проголошення клятв
01:02
Проголошення клятв

При підготовці до весілля багато пар намагаються відійти від стандартів проведення свята та додати у святкування щось особливе. Ми любимо розповідати Вам про гарні весільні традиції і сьогодні ми поділимося з Вами однією з найбільш зворушливою традицією весілля: проголошення клятв вірності нареченим і нареченою.

Трохи про саму традицію

Традиція написання клятв з'явилася у нас відносно недавно, вона бере свої витоки з давніх часів, коли молодята, обмінюючись знаками любові, вимовляли слова вірності і обіцяли любити і берегти один одного. У статті ми розповімо, як підготуватися до церемонії, і в кінці дамо кілька порад на допомогу.


ЯК ПРОВЕСТИ

Перше, про що Вам слід подбати - це про місце і час проведення. Якщо у Вас планується виїзна реєстрація, то з цим проблем виникнути не повинно. А ось якщо одруження проходить в РАГСі, слід врахувати, що процедура розпису строго регламентована, і бажаючих одружитися в один день з Вами досить багато. Тому Вам необхідно заздалегідь попередити, що Ви хочете не просто відповісти «так» на запитання працівника РАГСу, а вимовити слова любові один одному. Або можна підібрати інший варіант проведення даної традиції: наприклад, вибрати мальовниче місце на природі, обмінятися знаками вірності і вимовити клятву - там Вас точно квапити не будуть. Або, наприклад, зробити проголошення клятв прекрасним завершенням весільного вечора: сказати слова любові і запустити в політ небесні ліхтарики.

ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ

Перед тим як приступити до написання клятви, обов'язково обговоріть, якою вона буде: зворушливою і романтичною, а може, Ви захочете зробити її жартівливою й іронічною. Пам'ятайте про те, що клятву вимовляєте не тільки перед нареченим, але й перед рідними і близькими. Якщо захочете додати щось особисте, зрозуміле тільки Вам двом, подумайте, чи буде це доречно на публіці. Варто поговорити і про структуру тексту, щоб клятви вийшли більш гармонійними, і не вийшло так, що відповіддю на цілу повість про почуття й емоції, буде «так-так, у мене те ж саме». А ось сам зміст обговорювати необов'язково, якщо Ви хочете зробити сюрприз для коханої людини. Обов'язково потренуйтеся перед дзеркалом і засічіть час, який знадобиться. Намагайтеся всі свої думки вмістити в одну-дві хвилини тексту, адже навіть до найцікавішого оповіданням гості можуть втратити інтерес.


ДЕКІЛЬКА РЕКОМЕНДАЦІЙ

  • До написання клятви необхідно приступати заздалегідь. У передвесільні дні буде вже не до цього. Краще написати чорновий варіант і потім вже вносити зміни.
  • Не варто використовувати шаблони з інтернету. Краще нехай Ваша клятва буде індивідуальною, заповненою саме вашими думками і почуттями.
  • Щоб налаштуватися на правильну атмосферу, яка може допомогти у написанні клятви, можна подивитися який-небудь романтичний фільм.
  • Якщо важко складати текст, уявіть, що розповідаєте свою історію кохання: як познайомилися, як наречений доглядав, як ви закохалися, згадайте якусь Вашу історію.
  • Якщо боїтеся, що разхвилюєтесь і забудете, що говорити, можете записати клятву на листівці, а потім обмінятися ними зі своєю половинкою.
  • І найголовніше: будьте щирими, і тоді у Вас вийде найбільш зворушлива і романтична клятва, адже ці слова йдуть від серця.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Весільні традиції | Переглядів: 729 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 25.04.2024, 21:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 25.04.2024