logo

 Блог
Головна » 2015 » Январь » 29 » Як закінчити весілля?
03:04
Як закінчити весілля?

Грамотне завершення весільного банкету так само важливо, як і гарний початок. Адже після Вашого весілля у гостей повинно залишитися післясмак свята. До того ж кінець весілля - це початок Вашого сімейного життя, а воно має бути зустрінуте з радістю і оваціями. Ми підготували для Вас 6 варіантів, як можна красиво і цікаво завершити весільний бенкет.


 

ЗАПУСК КУЛЬОК АБО ЛІХТАРИКІВ

Дуже красиве і об'єднуюче дійство, адже гості теж будуть брати участь у запуску. Ви можете попросити гостей написати побажання Вам і запустити їх разом з кульками на удачу. Ще яскравіше кульок будуть небесні ліхтарики, так як вони будуть світитися в темряві і радувати око. Небесний ліхтарик зазвичай запускає кілька людей, тому об'єднайте людей по групах. Пам'ятайте, що для запуску ліхтариків не повинно бути сильного вітру.

ТОРТ

Всіма улюблене закінчення весільного вечора. Під заздалегідь підібрану музику виносять торт, який молодята розрізають разом. Цю традицію можна також цікаво оформити, наприклад, приглушивши світло, запалити бенгальські вогні навколо торта або запросити танцювальну пару, яка буде кружляти у вальсі позаду. Головне, щоб номер-супровід не відволікав уваги від пари і від торта.

 

 

СЛОВО МОЛОДЯТАМ

У кінці вечора можна дати слово молодятам, щоб вони висловили свою подяку батькам і гостям за те, що вони прийшли і провели цей день разом з ними. Якщо Ви приготували подарунки батькам, саме час подарувати їх. Це зворушить не тільки їх, але і всіх гостей, і буде прекрасним закінченням вечора. Дати слово молодятам також можна після розрізання торта, таким чином поєднавши ці дві традиції.

ЗАВЕРШУЮЧИЙ НОМЕР

Оригінально та яскраво закінчити вечір можна за допомогою спеціального завершуючого номера, наприклад, паперового або вогняного шоу, це досить дороге задоволення, але воно того варте, адже подібний номер створить настрій ще на довгі години після весілля, і всім вже точно буде, що згадати. Вибрати конкретний номер можна, виходячи із загальної концепції весілля. Що б Ви не обрали, гостям у будь-якому випадку має сподобатися.

 

 

ЗАПАЛЮВАННЯ СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА

Запалювання сімейного вогнища - дуже сімейна і зворушлива традиція, але до того ж і ідеальне завершення весільного вечора. Бажано включити тиху музику, попросити трохи уваги гостей і приглушити світло. Суть цього звичаю у тому, що батьки символічно запалюють вогнище нової сім'ї та вимовляють слова благословення. Чудово закінчити весілля на такій ноті! Детальніше читайте тут.

ФЕЙЕРВЕРК

Цей варіант завершення вечора прямо з кіно. Як часто у фільмах після весілля ми бачимо феєрверк і поступово спливаючий напис «The end». Однак, у Вашому випадку це не кінець, а початок, і початок до того ж дуже яскравий. Фейєрверк повинні влаштовувати фахівці, щоб ніщо не затьмарило Ваше свято. Не забудьте дізнатися у адміністраторів майданчика, де Ви святкуєте, чи дозволено проводити подібні заходи на їх території.

 


Красивим завершенням весільного вечора буде і традиційний танець нареченого і нареченої. Головне, пам'ятайте, як би Ви не закінчили Ваш вечір, закінчення весілля - це тільки початок. Початок щасливого сімейного життя!


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Весільні традиції | Переглядів: 1219 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пятница, 19.04.2024, 21:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 19.04.2024