logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 31 » Питання та відповіді: як провести вечір перед весіллям?
07:12
Питання та відповіді: як провести вечір перед весіллям?

Залишилося зовсім небагато часу, і Ви станете однією сім'єю! Всього лише один вечір, але саме він такий хвилюючий. Бажано не залишати на останній день вже ніяких справ, щоб у день весілля не бути втомленою і виснаженою. Ми підготували рекомендації для наречених, як провести прекрасний день перед весіллям, щоб і він став міні-святом.


День перед весіллям - привід привести себе і думки в порядок, розслабитися і побути наодинці з собою, щоб запам'ятати ці чарівні відчуття нареченої на все життя. І пам'ятайте, хвилюватися нема через що, завтра Ви станете дружиною найкращого чоловіка на світі.


РАНОК

Оскільки зазвичай наречений і наречена ніч перед весіллям проводять не разом, то ранок за день до неї - це можливість побути разом небагато часу. Приготуйте смачний сніданок, обговоріть Ваші емоції, побудьте удвох, ненадовго забувши про всі моменти підготовки. Після спільного сніданку уважно зберіть речі. Не варто планувати на цей день якісь важливі спільні справи, у Вас повинен бути час відпочити, адже завтра такий важливий день!

ДЕНЬ

Після того, як ви попрощаєтеся, Ви можете присвятити трохи часу собі та подругам. Ми не радимо проводити вечірку за день до весілля, так як вона віднімає сили, але якщо Ви заплануєте щось спокійне і розслаблююче, то це ідеальний спосіб провести день до весілля. Ідеальним буде похід у SPA, де Ви трохи приведете себе в порядок і відпочинете. Бажано не робити серйозних косметичних процедур, так як реакція шкіри може бути непередбачуваною.

ВЕЧІР

Залежно від того, як Ви плануєте Ваше весілля, вечір перед ним можна провести наодинці з самою собою або з подругами, мамою і сестрою. Після того як Ви зберете всі необхідні речі, приготуйте легку вечерю і подивіться улюблений фільм. Не пийте занадто багато води і не їжте велику кількість жирної їжі. Наступного дня Ви повинні відчувати себе легко і вільно. Перед сном прийміть ванну, вона допоможе Вам позбутися від хвилювань та заспокоїтися.

КІЛЬКА РЕКОМЕНДАЦІЙ

Не метушіться і не хвилюйтеся, за один день все одно вже нічого не зміниш, а от втома і переживання в день весілля відіб'ються і на фотографіях, які будуть у Вас на все життя.

Якщо збори на наступний день будуть в готелі, виїжджайте туди заздалегідь, щоб у Вас була можливість відпочити.

Не експериментуйте з косметикою, їжею або незнайомими напоями за день до весілля. Ваш організм може відреагувати несподівано.

Перевірте, чи знають фотограф і стиліст, чи правильна у них адреса місця зборів нареченої.

Запишіть всі необхідні контакти підрядників і передайте їх розпоряднику чи подрузі. В день весілля Ви не повинні працювати організатором.

Всі необхідні речі повинні бути зібрані заздалегідь, щоб ранок нареченої не перетворилося в судомні пошуки потрібних дрібниць.


А щоб і після весілля свято продовжувалося, не пропустіть 6 способів провести наступний день після весілля


 

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 397 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пятница, 03.05.2024, 11:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 03.05.2024