logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 31 » 6 способів провести наступний день після весілля
07:32
6 способів провести наступний день після весілля

Як ми любимо говорити: «Весілля - це лише початок справжнього щастя, після нього все тільки цікавіше». Саме тому перший день Вашого сімейного життя теж можна зробити святом. Сьогодні ми поділимося з Вами 6-ма варіантами проведення дня після весілля, щоб він став передмовою до довгої і цікавої історії про любов і щастя!


День після весілля це справжнє свято, ви прокинетеся разом вже як чоловік і дружина, приготуєте перший сімейний сніданок і зможете насолодитися одне одним. Тому не варто планувати на цей день якісь організаційні справи, краще просто відпочиньте і присвятіть час собі.


ПРОДОВЖИТИ СВЯТО

Часто весілля святкують два дні, збираючи на наступний день після весілля найближчих людей в ресторані або на природі, щоб згадати найяскравіші моменти весілля і ще раз відсвяткувати створення нової сім'ї. Іноді святкування весілля поділяють на два дні за принципом: перший день з родичами, другий - з друзями, або навпаки. Бажано, щоб Ваші батьки розуміли і поділяли Ваше рішення.

ПРОВЕСТИ ДЕНЬ ВДОМА

Підготовка до весілля і саме весілля віднімають стільки сил, що наступного дня Ви цілком можете захотіти відпочити і розслабитися. Прекрасний варіант: просто послухати музику та подивитися улюблені фільми або переглянути Ваші загальні відеозапису, щоб відволіктися від усіх справ. Замовте додому їжу або приготуйте Ваші улюблені страви. Спільна вечеря при свічках створить особливу романтичну атмосферу.

ВЕЧІРНЯ ПРОГУЛКА

Якщо Ви захочете відіспатися і відпочити вдома, то ввечері можна вибратися на прогулянку або відвідати ресторан. У якості місць для прогулянки вибирайте ті, які пов'язані з приємними спогадами, а рестораном може стати той, де Ви провели перше побачення. Така прогулянка по спогадам стане прекрасним приводом і для фотографій, тому не забудьте взяти з собою фотоапаппарат, щоб потім згадати цей день.

ФОТОСЕССІЯ

Після весілля часто влаштовують фотосесію: це може бути зйомка Trash the Dress або Love-story. Trash the dress - це можливість повеселитися після весілля і робити з сукнею те, що на весіллі Ви б не наважилися. Подаруйте сукні друге життя і зробіть незабутні фотографії, купаючись, бризкаючи фарбою і просто пустуючи. Якщо Ви не готові до таких експериментів, то влаштуйте зйомку Love-story, ці фотографії назавжди збережуть емоції першого дня після весілля.

ВЕСІЛЬНА ПОДОРОЖ

Багато пар мріють наступного ж дня після весілля полетіти у весільну подорож. Безумовно, планувати це потрібно заздалегідь: у Вас повинні співпасти дати для відпустки і бути діючі закордонні паспорти. Зайнятися плануванням весільної подорожі варто не пізніше, ніж за два місяці до весілля, щоб все встигнути. Але це точно варте того, адже вже після весілля Ви будете тільки удвох і зможете насолодитися таким прекрасним початком сімейного життя.

СПІЛЬНИЙ СПОРТ

Якщо весілля зарядило Вас енергією і Ви зовсім не втомилися, то на наступний день можна спланувати щось активне, наприклад: стрибки з парашутом, похід в картинг, подорож на повітряній кулі, велосипедна прогулянка, катання на роликах, лижах чи сноуборді, політ в аеротрубі можуть стати прекрасною альтернативою спокійного вечора вдома. Займіться Вашим улюбленим видом спорту, особливо, якщо це Ваше улюблене спільне проведення часу.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 487 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 02.05.2024, 20:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 02.05.2024