logo

 Блог
Головна » 2015 » Январь » 22 » Зимові квіти в букеті нареченої
23:49
Зимові квіти в букеті нареченої

Щоранку стає все холодніше й флористи-декоратори вже з нетерпінням чекають снігу, білих полів і рукавиць! Затишок, сніжинки, світяться гірлянди, теплий глінтвейн та наречені з рум'яними морозними щічками дуже надихають на створення флористичних шедеврів із зимовими нотками. Сьогодні ми розповімо Вам про зимові кольори в букеті нареченої.

Нехай Ваш зимовий букет буде теплим і затишним! А які квіти допоможуть підкреслити казковість цієї пори року, читайте нижче.


РАНУНКУЛЮСИ, ТРОЯНДИ ТА АНЕМОНИ

Зима - це пік сезону ранункулюсів! Ніжні, мереживні, з величезною палітрою кольорів, ранункулюси - це нагорода для тих, хто не побоявся морозів. Ці квіти відрізняються стійкістю, а по красі і витонченості не поступаються місце півонії, яких якраз не знайти в цей час. Не поступаються своїх позицій і піоновидні троянди - благородна квітка, ніжна, одноголова або кущова прикрасить будь-який зимовий букет. У лінійці піоновдні троянд Девіда Остіна є сорт Кейра - запорошений холодний рожевий відтінок, різьблені краї пелюсток і красиве розкриття - справжній зимовий морозний шедевр.

Додати в зимовий букет анемони - обов'язково! Особливо білі. Структура цієї квітки дуже ніжна і повітряна, пелюстки наче з напівпрозорого паперу. Білі анемони ідеально поєднуються з зимовим пейзажем, інеєм, з морозними візерунками. Але, звичайно, ніжність анемона позначається на його стійкості. Якщо Ви вирішили розпочати свій весільний день зі зйомки на природі, погуляти з букетом по морозним вулицях або засніженому парку, то продумайте заздалегідь другий букет нареченої (дублер). Щоб на церемонії вже свіжий зимовий букет радував Вас і фотографів.


ДОДАТКОВІ АКЦЕНТИ

Основною відмінною рисою зимових букетів є широке застосування сухоцвітів, декоративних елементів і неквітучих рослин. Cамий, мабуть, зимовий елемент в букетах - це бавовна! Ці ватяні кульки роблять букет по-справжньому сніжним, а в поєднанні з витонченими ранункулюсами і піоновидними трояндами - це стовідсотковий шедевр! Не можна забувати і про бруно, сортів у неї безліч, але всі вони як ніби створені для зимового букету, особливо сіро-сріблясті кульки Бруні Silver. Любов багатьох наречених - сукуленти або ехіверія.

У колекції відтінків цієї рослини є пильно-сірі і пильно-рожеві особини, які стануть ідеальним акцентом Вашого букету, і їм абсолютно не страшні холоди і прогулянка на вулиці! Якщо хочеться стійкий зимовий букет, природа дозволяє його зробити цілком з сухостою і рослин, яким холод не страшний. Бавовна, Бруней, різноманітні шишки, сукуленти, всі сорти евкаліптів з їх пріпиленим сіро-зеленим листям, гілочки кохіі і астильби, ягоди вибернума, гиперикума і кульки скабіози зроблять Ваш букет затишним і по-зимовому казковим!


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 851 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пятница, 19.04.2024, 03:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 19.04.2024