logo

 Блог
Головна » 2014 » Ноябрь » 23 » Зимове весілля
14:21
Зимове весілля

Ви граєте весілля взимку? Думаєте, це не найкращий час для весільної церемонії? Ми розповімо Вам про шість головних переваг зимового весілля.

1. ДАТА ОДРУЖЕННЯ

Перше чудове відкриття, яке Ви зробите, почавши підготовку до зимового весілля - це відсутність черг у РАГСі. Багато молодят воліють грати весілля в період з квітня по жовтень, тому вибрати день одруження Вам буде, набагато простіше. Друге, не менш приємне відкриття очікує на Вас трохи пізніше - багато весільних послуг надаються в зимовий час за зниженими цінами або з хорошими знижками. А це завжди радує.

2. ЗИМОВИЙ КОНТРАСТ

Великий плюс - кольорова гама. Білосніжна природа немов би вторить наряду нареченої. Засніжені дерева стануть відмінним фоном для традиційнійної фотосесії. Крім того, саме взимку простіше зіграти на вигідному контрасті. Особливо це стосується весільних прикрас. Всі відтінки білого неперевершено гармоніюють з червоними пелюстками троянд, соковитими хризантемами, зеленими лапками хвойних рослин. Казка. Та й тільки.

3. ВБРАННЯ ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ

Весільна мода обдарувала дівчат, які не побоялися зимової негоди, багато яскравих і практичних аксесуарів. Хутряні пелерини, витончена горжетки, елегантна шубка, шикарна мантія, муфта, рукавички - ці речі подбають про збереження здоров'я нареченої додадуть елегантності в її образ. Хутряна шубка не просто зігріє дівчину, але і додасть образу додаткового лиску, шику, адже хутро підходить всім красуням. Білосніжна норкова шубка гармонійно увіллється в будь весільний образ. Необов'язково для шубки використовувати натуральну норку, не менш красиво виглядає штучне хутро. Досить стильно виглядає на нареченій і муфта. Настільки оригінальний древній аксесуар зараз на гребені моди. Рукавички, які на літньому весіллі є лише ефектним декором, взимку стають практичним елементом вбрання нареченої. Їх довжину диктує обраний наряд, точніше довжина його рукава. Шикарно виглядають рукавички, декоровані хутром, стразами і перлами. Про туфлі зимовій нареченій краще забути, прогулянка по засніжених вулицях повинна проходити лише в чобітках. Ідеальним варіантом стануть чобітки із замші або натуральної шкіри, колір яких повинен гармоніювати з нарядом. Роль фати на зимовому весіллі чудово виконає витончена шаль. Тільки вкривати їй голову необхідно гранично акуратно, щоб не пом'яти зачіску. Також голову нареченої взимку може прикрашати капелюшок з фетру в тон наряду або з хутра в колір шубки. Капелюшок можна прикрасити пір'ям або пошити її у вигляді корони. У такому випадку, якщо плаття є точною копією королівських убрань, а шубка - із горностая, то наречена буде самої справжньою королевою. Який би сюрприз не піднесла нареченій примхлива зима, правильно вибрані аксесуари допоможуть їй насолодитися святом в повній мірі. У день свого весілля вона як ніколи заслуговує трепетної гордості свого нареченого і захоплених поглядів запрошених гостей.

4. МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Звичайно, особливо колоритно зимове весілля буде виглядати в будь-якому заміському стилізованому будинку або ресторані. Якщо Вам вдалося знайти таке чарівне місце, використовуйте його по-повній! Можна замовити крижані скульптури з підсвічуванням, можна всипати пелюстками троянд доріжку до ресторану або прикрасити її гірляндами, феєрверками. Ефект від такого оформлення буде багаторазово посилений красою зимової природи. Іскристий сніг, пронизливо синє небо, яскраві зірки - Ваше зимове весілля стане справжнім дивом для Вас і Ваших гостей. До оформлення банкетного залу пропонуємо також підійти з фантазією. Наприклад, крім традиційних прикрас у вигляді куль, тканини і квітів використовувати ялинові гілки, запорошені снігом, мішуру, ялинкові іграшки. Столи можна прикрасити свічками різноманітної форми - мерехтіння вогню додасть святу неповторну чуттєвість і теплоту.

5. ЕКОНОМІЯ

Є й більш практичні переваги зимових весіль. Наприклад, знижки на послуги професіоналів цієї індустрії. Багато організаторів, фотографів, стилістів, ресторанів влаштовують сезонні гарячі пропозиції для пар через менший попит на їхні послуги. Організувавши весілля взимку, у Вас є прекрасний шанс заощадити до 25% бюджету.

6. ФОТОСЕСІЯ

У молодят, які вирішили зіграти весілля взимку, є відмінний шанс отримати карколомні і не банальні знімки. Одним з недоліків зимового весілля називають короткий світловий день. Перетворіть цей недолік в гідність і родзинку Вашої весільної фотосесії. Зробіть частину фотографій на тлі сліпучого снігу, а частину ввечері з підсвічуванням. Додайте яскравих акцентів - пелюстки троянд, яскравий букет нареченої, червоні яблука, муфта або мереживна парасолька. Мало хто може похвалитися по-справжньому оригінальними і несподіваними весільними фотографіями. Весілля взимку - чудова можливість знайти свої особливі місця для фотосесії і створити весільні фотографії, які довгі роки будуть радувати Ваші спогади і уяву Ваших гостей!

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 935 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Теги: зима, Пори року | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Понедельник, 29.04.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Як ви нас знайшли?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 29.04.2024