logo

 Блог
Головна » 2014 » Декабрь » 25 » 6 способів створити стильний зимовий образ нареченого
02:10
6 способів створити стильний зимовий образ нареченого

Зима - це не тільки час утеплятися і підбирати відповідні образи для наречених, а й час, коли такі образи можна зробити більш затишними, багатошаровими, складними і більш вишуканими. Ми вже поділилися з Вами порадами, як підкреслити зимовий образ нареченої, а сьогодні ми хочемо розповісти про декілька способів, як зробити і образ нареченого стильним і неповторним.


ТВІД ТА ОКСАМИТ

У зимовому варіанті способу нареченого саме час відійти від класичних матеріалів типу шовку та вовни, і прийти до нестандартних. Костюм не обов'язково повинен бути цілісним - можна підібрати окремо піджак та брюки, одного або схожого кольорів. Не бійтеся малюнків і орнаментів на твіді - вони тільки додадуть родзинку Вашому стилю. Однак у цьому випадку брюки краще вибирати однотонні. Якщо Ви прихильник вельвету або оксамиту, або просто не проти поекспериментувати, то сміливо вибирайте ці матеріали для піджака - в даному випадку некласичного крою. А підкреслити образ допоможуть оксамитові метелики-краватки або легкі шийні хустки.


ПАЛЬТО ТА АКСЕСУАРИ

Звичайно, треба подумати і про те, як утеплитися. По-перше, не слід забувати, що образ складається не тільки з основного костюма, але й з верхнього одягу. По-друге, якщо Ваша прогулянка-фотосесія пройде на вулиці, то верхній одяг буде основною деталлю костюма. Тому підійдемо з розумом до його вибору. Варто прибрати з розгляду куртки, пуховики та інші, дуже зручні для повсякденного носіння, улюблені всіма, але безформні речі, і віддати перевагу класичному крою - зимового або осіннього пальто. Воно може бути як однотонним, так і з малюнком. Відмінно доповнять образ аксесуари: в'язаний або вовняний шарф для класичного стилю і снуд, шапка і рукавички для стилю casual.


CASUAL-СТИЛЬ

Зимове весілля - хороший привід відійти від класичного стилю і крою в образі нареченого і поекспериментувати. Піджак замінюємо теплою жилеткою, класичну сорочку - клітчастою або фланелевою. Одягаємо підтяжки і грайливого метелика! Головне пам'ятати, що Ваш образ обов'язково повинен виглядати єдиним ансамблем з образом нареченої, тому не переборщіть з експериментами. Якщо весілля продумане, все ж, в класичному стилі, то можна розбавити образ аксесуарами: в'язаною краваткою-метеликом, або вузьким в'язаною краваткою-оселедцем.


СТИЛЬНЕ ВЗУТТЯ

Взуття - важлива деталь стилю, тому продумайте цей момент ретельно. Якщо прогулянка планується на вулиці, то варто подумати про комплект для прогулянки і для весільної вечері. Для прогулянки краще вибирати взуття класичне за кроєм, з нубуку, замші, більш витончених матеріалів, ніж класична щільна шкіра. Краще відмовитися від чорного кольору, і додати такі кольори як коричневий, синій, сірий. Вони можуть бути на шнурках або блискавці. Якщо наречена для прогулянки вибирає грайливе взуття, наприклад, валянки, можна підібрати валянки і для нареченого. Для весільної вечері можна вибрати мокасини, лофери, або ж класичні туфлі, але також в не класичному чорному кольорі.


СВЕТР або КАРДІГАН

Оригінальним рішенням для образу нареченого можуть бути кардигани, светри, в'язані та трикотажні жилетки. Їх можна одягнути як під піджак, щоб виділити певний колір весільної палітри, так і без піджака. Ретельно підбирайте колір сорочки до кардігану чи светра. Це образ, швидше, для весілля в стилі рустик, кантрі, бохо або просто романтичного весілля. Для класичного весілля основою образу, все ж, потрібно залишити піджак. Замість метелика або краватки можна вибрати шарф, який накидає на плечі і доповнює образ.


КОСТЮМ-ТРІЙКА

Подумати про тепло та затишок - обов'язкове правило для вибору стилю для зимових весіль. Утеплитися допоможе костюм-трійка. Жилетка створе теплий внутрішній шар, який дасть Вам зігрітися під час весільної прогулянки. А під час весільної вечері піджак можна зняти. Такий костюм виглядає дуже витончено, тому аксесуари нього теж варто підібрати відповідні. Це можуть бути стильні годинники на шкіряному ремінці, або і зовсім на ланцюжку для внутрішньої кишені. Сорочку обов'язково вибирайте однотонну, в тон основному костюму. Жилетка в костюмі може бути виконана не з матеріалу піджака і брюк, а з іншої, однотонної поєднуєючої тканини.


РЕКОМЕНДАЦІЇ

  • Якщо погода за вікном досить холодна, і прогулянка планується на свіжому повітрі, то вашим обов'язковим предметом одягу повинна бути термобілизна, яка допоможе зберегти тепло і не замерзнути.
  • Взуття для весілля повинно бути не тільки красивим, але і теплим. Обов'язково подбайте про змінну пару, якщо Ваше взуття промокне, щоб не захворіти до кінця заходу.
  • Якщо для прогулянки Ви вибрали не надто теплий, але красивий верхній одяг, то обов'язково візьміть із собою більш теплий варіант, щоб змінити його наприкінці прогулянки і фотосесії і гарненько зігрітися.
  • Вам, як і нареченій, обов'язково знадобляться теплі аксесуари для рук - рукавиці або рукавички. Пам'ятайте, що на зйомці першим ділом замерзають ніс і руки, і червона шкіра сильно впадає в очі, тому подбайте про тепло ваших рук.
  • Верхній одяг повинен обов'язково бути довшим, ніж піджак на Вас, щоб його краї не стирчали з-під пальто - це правила етикету.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 847 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 28.03.2024, 18:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.03.2024