logo

 Блог
Головна » 2014 » Декабрь » 12 » 6 способів підкреслити зимовий образ нареченої
03:21
6 способів підкреслити зимовий образ нареченої

Ви вже прийняли чудове рішення відсвяткувати весілля взимку, отже, саме час зайнятися образом головної винуватиці свята - нареченої. Взимку він потребує особливої уваги, так як повинен відповідати не тільки вимогам краси, а й зручності, тепла і комфорту в будь-яких, навіть найсуворіших, погодних умовах. У цій статті ми підібрали для Вас кілька способів, як підкреслити блискучий образ нареченої на зимовому весіллі. Приємного читання!


СУКНЯ З ДОВГИМИ РУКАВАМИ

Почати варто з самого основного елемента - сукні. У більшості регіонів нашої неосяжної батьківщини зима - холодний час, тому при виборі сукні варто думати не тільки про красу, а й про зручність, а значить, саме час захистити свої ніжні ручки і плечі від холоду. Для цього чудово підійдуть сукні з довгими рукавами. Такі наряди зовсім не означають, що треба вибирати дуже щільні тканини і закривати руки цілком - рукава можуть бути виконані з витонченого французького мережива або шовку. Підкреслити ніжну шию нареченої може комірець сукні у вінтажному стилі. Самі рукава можуть бути як довгими, так і довжиною три чверті. А за формою - як облягаючими, так і вільними, розкльошеними або «летюча миша». Така сукня лише підкреслить сезон - казковий і холодний. А можна піти іншим шляхом, і вибрати для свого весільного дня особливий, ніжний образ - сукню з в'язаного мережива, або з в'язаною мереживною обробкою. Таке плаття буде не тільки витонченим і стильним, але і теплим.


В'ЯЗАНІ І ХУТРЯНІ ДЕТАЛІ

Настав час змінювати традиційні весільні шубки і болеро на модні і не менш практичні аксесуари. Це можуть бути хутряні накидки на плечі з кольорового хутра, не обов'язково білого, які виділяться на фоні білого або світлого плаття. Відмінно виглядатимуть об'ємні в'язані шалі, снуди, шарфи, накидки з кольорової пряжі - найкраще пастельних відтінків, які зможуть не тільки створити необхідний настрій на прогулянці, але і підкреслити стильний образ нареченої. На додаток до таких накидок можна вибрати рукавички або рукавиці - не тільки для нареченої, але і для нареченого, доповнити образ якого допоможе в'язаний шарф. Модно буде виглядати об'ємна накидка з флісу, виготовити яку можна і самій, просто красиво задрапувавши відріз флісу на плечах і руках. Обов'язково підберіть рукавички в колір! Не зовсім стандартні аксесуари - щільні парні піджаки для нареченого і нареченої, картаті сорочки, кашемірові або щільні светри.


КОЛЬОРОВА СУКНЯ НАРЕЧЕНОЇ

У зимову пору року краще вибирати пастельні кольори для весільних суконь - вони будуть виглядати тепліше і відрізнятися за кольором від білосніжних просторів. Це можуть бути всі відтінки коричневого або бежевого, персикові або світло-рожеві тони. Якщо Вам, навпаки, хочеться підсилити ефект від свіжості і бадьорості зимової пори року, то сміливо вибирайте сірі, блакитні або м'ятні відтінки. Продумайте і матеріал - він повинен тримати тепло і не занадто облягати наречену. При виборі кольору подумайте про те, що шкіра взимку, як правило, бліда, а значить, плаття не повинно робити відтінок шкіри ще більш блідим. Шлейф для такої сукні не повинен бути занадто довгим, щоб не забирати з собою при ходьбі багато снігу, і не заморозити тим самим наречену.


ЧОБІТКИ АБО БОТИЛЬЙОНИ

Велика помилка, що в якості взуття нареченої на весіллі неодмінно повинні бути туфлі. Взимку це може бути практично все, що завгодно, лише б ніжкам було тепло! Можуть бути шкіряні або замшеві ботильйони, більш високі чоботи з хутром або шнурками. Можна вибрати навіть уггі або валянки - повірте, під час фотосесії вони додадуть тільки ще більше чарівності вашим сімейним кадрам. Якщо ваше весілля в стилі рустик або кантрі, то можна вибрати і шкіряні чоботи в ковбойському стилі. Обов'язково подумайте про те, щоб взуття було непромокаючої. Літні весільні туфлі не врятують вас від холоду або снігу під час прогулянки на вулиці. Але якщо вам дуже хочеться, то додайте до таких туфель в'язані гольфи, які зможуть захистити ноги хоч трохи від промокання і вітру.


ЗІБРАНІ ЗАЧІСКИ

Розпущене волосся - не самий хороший варіант для весільної зачіски в зимовий сезон. Адже розпущені незакріплені локони дуже швидко розтріпає вітер або замете снігом. Тому краще зібрати волосся повністю у витончені локони або коси. Доповнити образ замість традиційної фати допоможуть гребені, шпильки, прикраси для волосся, вуалетки. Локони можна укласти ззаду, трохи вище лінії плечей або на бік. Такі зачіски можна прибрати під шаль або хустку, надіти зверху чудову в'язану або хутряну шапку. Якщо до вашого плаття більше підходять розпущені локони, то обов'язково обговоріть з вашим стилістом можливість поправити зачіску після прогулянки. Для власниць довгого волосся відмінним варіантом можуть стати витончені коси.


БЛИСКУЧІ ЕЛЕМЕНТИ В ОБРАЗІ

Додамо блиску всьому образу? Це можна зробити різними способами: тіні з блиском, помада з перламутром, блиск і манікюр з блискітками. Другий спосіб - туфлі! Вони можуть бути класичними, розшиті бісером та металізованими нитками, срібними або золотими. Якщо цілком блискучі туфлі для Вас перебір, то можна виконати декорування блискітками тільки каблуків. Ну і найефектніший варіант - плаття з блискучою обробкою! Це може бути ліф з блискітками, обробка стеклярусом і стразами, або просто блискучі аксесуари у вигляді пояса або накидки.


РЕКОМЕНДАЦІЇ

  • Для весілля підберіть 2 пари взуття: теплі і симпатичні чобітки або ботильйони для прогулянки, і більш легкі й витончені для церемонії, весільної вечері і ранку нареченої. Взуття для вулиці обов'язково повинно бути теплим і не повинне промокати.
  • У макіяжі обов'язково передбачте той факт, що на вулиці в першу чергу замерзає ніс, а значить, цю червоність макіяж повинен трошки приховувати. Сам макіяж може бути більш природним для зйомки на вулиці і більше вечірнім для решти вечора.
  • Замість традиційних тонких капронових колготок можна вибрати витончені в'язані колготки з мереживним малюнком, які допоможуть зберегти Ваші ніжки в теплі, при цьому, нітрохи не зіпсувавши Ваш зовнішній вигляд.
  • На весільну прогулянки обов'язково підготуйте з собою теплий верхній одяг, якщо одяг для зйомки не зовсім щільний. Нехай він просто гріє Вас в перервах між частинами зйомки.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 1365 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Воскресенье, 28.04.2024, 10:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.04.2024