logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 2 » Вибір весільного запрошення - непросте завдання!
00:23
Вибір весільного запрошення - непросте завдання!

У цій статті ми розповімо Вам про існуючі формати весільних запрошень. Класичні запрошення можуть бути виконані в стандартній формі листівки форматом 10х15см, євро форматом 10х20 см, квадратної форми 13,5х13,5см з надрукованим малюнком або виконаним вручну декором. 
Запрошення також можуть бути у вигляді сувоїв, або в будь-який інший формі відповідно до тематики весілля. Кожна пара зможе віддати перевагу тому чи іншому виду запрошень. В даній статті ми хочемо проаналізувати деякі класичні види.

Класичне прямокутне запрошення 10х15см.
Класичний для нашої країни формат 10х15см може мати як вертикальне так і горизонтальне положення. Може бути у вигляді листівки, що відкривається, або простої одинарної листівки (в такому випадку необхідний додатковий конверт). Даний варіант хороший для любителів класики, для тих, хто не є прихильником великих текстів і є досить бюджетним.

Квадратне запрошення форматом 13,5х13,5см. 
По-перше повинні зробити обмовку з приводу даного формату. Коли ми тільки почали займатися виготовленням запрошень ми перепробували кілька розмірів, але це найоптимальніший варіант, так як листівка виглядає не дрібною (і наявний в ній текст читабельний) і не громіздкою. Ми б навіть сказали, шляхом проб і помилок була знайдена золота середина. Даний формат може мати багато різних варіацій. Більш бюджетні варіанти в вигляді листівни, що відкривається з друком. Бюджетні - але не менш милі!!!

Прямокутне запрошення форматом 10х20см. Формат даної листівки прийшов до нас з Європи і дуже часто його називають «Євроформат» Так само як і в попередньому випадку варіацій на тему безліч. Листівка може мати горизонтальне або вертикальне положення або бути виконаною у формі конверта. 

Сувої. 
Запрошення «Сувій» відмінно виглядає на фотографії, але вкрай незручно при транспортуванні із за великого обсягу. Для того щоб «Сувій» тримався в складеному вигляді, використовується спеціальний утримувач - кільце. Його можна прикрасити за Вашим бажанням і звичайно це найбільш красивий елемент запрошення. Але, на жаль без такого утримувача сувій перетворюється на звичайний аркуш з нанесеним на нього текстом, навіть якщо вибраний гарний шрифт і декоративні елементи. Якщо Ви хочете, щоб Ваше запрошення Ваші гості дбайливо зберігали, то даний вид ми б Вам не рекомендували. Бо у формі сувою його зберігати ніхто не буде, а в розгорнутому вигляді «Сувій» не має жодного виду.
Але є одна виразно позитивна особливість запрошення «Сувій» - це можливість писати будь-який по величині текст. 

Вибирайте саме те запрошення, яке Вам до душі і підходить за стилем весілля. Не варто економити на них, тому як це те мале, що залишиться як пам'ять про найголовніше день у Вашому житті і вони є візитною карткою майбутнього свята. Саме вони говоритимуть Вашим гостям про стиль і тему Вашого весілля. 
Наша студія із задоволенням допоможе Вам у виготовленні запрошень для Вашого свята.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 465 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Воскресенье, 05.05.2024, 17:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Як ви нас знайшли?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 05.05.2024