logo

 Блог
Головна » 2015 » Апрель » 15 » Весільні запрошення: тренди та ідеї
17:15
Весільні запрошення: тренди та ідеї

Весільні запрошення створюють перше враження про Ваше свято. Тому варто заздалегідь подбати про покупку або виготовлення цих аксесуарів. Від різноманіття варіантів запрошень просто очі розбігаються? Не знаєте, що вибрати? Тому ми представляємо Вашій увазі модні тренди та ідеї для весільних запрошень. Беріть на замітку, а ми допоможемо втілити їх у життя!


Акварельні запрошення

Головним трендом цього року є акварельні запрошення на весілля, які виглядають ніжно і стильно. Такі запрошення приємно порадують Ваших гостей. Адже Ви подаруєте їм можливість знову поринути у світ дитинства, де кожен з нас малював самі різні картини акварельними фарбами!


Запрошення з каліграфічним почерком

Весільні запрошення, підписані каліграфічним почерком, входять у моду. Красиво виведені букви і цифри стануть родзинкою виготовленого аксесуару, адже все, що зроблено вручну завжди цінується більше «наштампованих» речей.


Весільні запрошення з природними мотивами

Головним весільним трендом цього року є еко-стиль, який використовується як в образі молодят, так і у весільних аксесуарах. Це можуть бути як природні матеріали, використовувані при виготовленні запрошень (живі квіти, хутро, пір'я тощо), так і намальовані мотиви в еко-стилі: красиві бутони, зелені гілочки, гірські пейзажі, дерева і т.д.


Запрошення з геометричними малюнками

Геометрія не йде з модного весільного Олімпу, завойовуючи серця молодят у всьому світі. І не дивно, адже запрошення з геометричними візерунками виглядають стильно і незвично, головне, правильно продумати їх кольорову гамму.


Запрошення в стилі крейдяний дошки

Шкільна дошка надихнула дизайнерів на створення незвичайних запрошень, в яких білий і кольоровий текст запрошення нанесений на чорний фон, що нагадує крейдяну дошку. Мило і креативно!


Запрошення в богемному стилі

Запрошення в стилі бохо залишаються на піку популярності ще з минулого року. Яскраві фарби, стильні візерунки і незвичайне виконання - все в богемних запрошеннях заворожує і захоплює.


Запрошення в сміливих кольорових рішеннях

Якщо раніше запрошення були виконані в білих і пастельних кольорах, то сучасні молодята воліють виділитися з натовпу за допомогою яскравих і креативних аксесуарів - запрошень в темно-синьому, бордовому, яскраво-рожевому або зеленому кольорі. І це прекрасно! Адже кожне весілля індивідуальне!


Як бачите, ідей для весільних запрошень існує безліч. Що з них вибрати, вирішувати тільки Вам, виходячи з особистих переваг і стилю весілля.


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 2192 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Теги: Поліграфія, Полиграфия, весілля, приглашения, свадьба, запрошення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 28.03.2024, 19:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.03.2024