logo

 Блог
Головна » 2015 » Январь » 12 » Весільні тренди 2015
05:23
Весільні тренди 2015

2015 дарує нові відкриття і тенденції. Сьогодні ми підготували для Вас дуже докладний матеріал про весільні тренди 2015 року. Так що ж чекає нас у новому році у весільному світі? Ми точно знаємо, що багато любові, краси і натхнення, а що ще, дивіться нижче. Ласкаво просимо!



ПАСТЕЛЬНІ КОЛЬОРИ ТА ВІДТІНКИ

На зміну яскравим і соковитим квітам приходять приглушені, пастельні відтінки і тони. Вони будуть проявлятися в усьому: від легких весільних запрошень та поліграфії до кольорових суконь наречених у ледь вловимих відтінках всіляких пастельних кольорів. Але це зовсім не означає, що палітри весіль стануть всі, як один, світлими і ледь помітними. Пастельні відтінки просто чудово поєднуються з яскравими акцентами, підтримують омбре, а значить, дарують неймовірний діапазон для творчості флористів, декораторів і дизайнерів.


ЕКО-СТИЛІСТИКА

Еко стилістика набуває все більш і більш яскраво-виражений характер в кольоровій гамі, деталях, образах. Основна кольорова палітра еко-весіль - приглушений зелений, оливковий, болотний в поєднанні з коричневими, бежевими, кремовими квітами. Відходять яскраві відтінки для акцентів, щоб приділити максимум уваги природі та її справжнім кольорам.

Особливе ставлення приділяється до поліграфії: матеріалів, стилю. Переважає високий друк, мінімум колірних варіацій, перероблений папір, і якомога більше природності в зовнішньому вигляді запрошень, меню та ін.. Все більше пар звертають увагу на меню своєї весільної вечері: вибирають більш прості страви. Фуршети і легкі вечері приходять на зміну повноцінним бенкетам.


КВІТКОВІ МОТИВИ

Вічна класика знаходить нове відображення у весільних стилістиках та декорі. Відмінно виглядатимуть квіткові патерни на запрошеннях та поліграфії: на внутрішній частині конвертів, упаковці, підкладці, на самих запрошеннях або меню. Для образів подружок нареченої відмінно підійдуть тканини з квітковим принтом. Це можуть бути спідниці або кофти, доповнені однотонними половинами нарядів. А як виглядають весільні сукні з квітами! Вони урізноманітнюють практично будь-яку весільну стилістику. Сукні можуть бути як пишні, з підкладів, так і легкі, літні і невимушені. Квітковий патерн може прикрасити і весільний торт, як в об'ємному, так і в плоскому варіанті.


ТВАРИННІ МОТИВИ

Поряд з класичними квітковими мотивами популярність набирають тваринні мотиви. Причому, в самому прямому сенсі. Все більше набирає оборот декор з використанням оленячих і лосиних рогів. Рога можуть бути як натуральних кольорів, необроблені, так і розфарбовані у кольоровій палітрі весілля. Особливо ретельно підбирайте квіти та інші елементи сервіровки у цьому випадку. Це мають бути некласичні квіти - незвичайні, з екзотичними складовими.

Доповнять тваринні мотиви пір'я - НЕ павині, занадто яскраві, а натуральні, в коричневих кольорах. Пір'я можна додавати куди завгодно: від букетів і бутоньєрок до плану розсадження і композицій на столах. А чарівні сови, орли та інші незвичайні гості на весіллі просто вразять уяву ваших гостей.


ПРОСТОТА І ЛЕГКІСТЬ

Цей простий у поясненні, але важкий у реалізації тренд, все більше проникає в розум і серця молодят. Матеріали для сукні нареченої і костюма нареченого - максимально натуральні, без зайвої обробки і безлічі намистин, бісеру та тасьми. Це може бути шифон, шовк, мереживо, прості і витончені силуети. У декорі столів на весільному банкеті вибирають невелику різноманітність кольорів і матеріалів, домагаючись витонченості майстерним поєднанням матеріалів і форм. В якості ємностей - прості вази і скриньки, інші рішення з нескладних матеріалів. Традиційні скатертини йдуть зі столів гостей, їх замінюють доріжки з тканини, квітів або зелені по центру впродовж столу.


СИРНІ СТОЛИ

На зміну, що став вже традиційними, солодким столам приходять сирні. Смачні сири самих різних сортів не зникли з прилавків. З фруктів чудово доповнять стіл як сезонні (полуниця, інжир, малина, персики, хурма, сливи), так і позасезонні плоди (виноград, яблука, груші). Крім фруктів, підготуйте галети, свіжоспечений хліб (як варіант - багети), мед, горіхи.

Стіл може виглядати дуже різноманітно і не залишить байдужим жодного гостя на весіллі, навіть в цілому байдужого до сиру. Поруч з сирним столом обов'язково підготуйте аперитив - вино, шампанське. Разом з іншими закусками на столі можуть бути незвичайні джеми і варення. Обов'язково подумайте про те, щоб підписати кожен сорт сиру, щоб гості знали, що вони пробують.


ЕКЗОТИЧНІ МОТИВИ

На перший план виходять нестандартні тематики весіль - з екзотичними, незвичними мотивами. Це тропічне весілля з гавайськими, або іншими жаркими і пристрасними мотивами, і дуже строкатими квітами. Провести його можна як на пляжі, так і в підходящому приміщенні ресторану, кафе, ангару або студії. У букеті будуть переважати екзотичні квіти, типу протеї або орхідеї. У запрошеннях - тропічні листя і прості шрифти.

Як аксесуари для гостей - віяла з бамбукових волокон або капці для танців. Іншим екзотичним і модним мотивом стає весілля в індійському стилі - яскраві сарі, щільні тканини для арки незвичайної форми, мехенди, екзотичні птахи у welcome-зоні і багатоярусні торти з розписом. Мотиви сафарі і Африки, а також марокканські мотиви, також виходять на перший план.


РОЗКІШ І ГЛАМУР

Поряд з легкістю і простотою в моду входять пишні урочистості з безліччю квітів і драпіровок, величезними арками, підвісними композиціями під стелями ресторанів і шатрів, та високими пишними - на столах. Декор в стилі Карен Тран і Престона Бейлі набирає все більшу і більшу популярність. І дійсно, арки, прикрашені сотнями і навіть тисячами квітів, що створюють відчуття справжньої казки, просто вражають!

Столи гостей - справжній витвір мистецтва - доріжки з квітів, звисаючих до самої підлоги, високі композиції, на верхівках яких парять хмари з величезних бутонів півоній, гортензій і троянд. Квіти супроводжують такі весілля буквально скрізь: від декору розкішного ранку нареченої до компліментів гостям на серветках у вигляді букетиків або бутоньєрок.


ЛЕТЮЧІ СУКНІ

Особливою популярністю починають користуватися сукні нареченої з легенями, пишними, і не дуже, спідницями. На зміну класичних фасонів «русалок» і облягаючих силуетів у стилі Гетсбі, приходять сукні з основою і прекрасним мереживом зверху. Вони немов зіткані з повітря або морської піни. Верх таких суконь ніби й не окреслено зовсім, а пелюстки квіткового мережива просто виростають з ліфа. Спідниці - летючі і вільні, що не сковують рухів наречених.

Шлейфи теж поступово йдуть на другий план. Колір суконь все більше і більше відрізняється від класичних білих або кремових - це різні пастельні відтінки рожевого, сірого, м'ятного, синього, блакитного та ін. Наречені виглядають немов німфи і феї, випромінюючи ніжність і витонченість.


КАЛІГРАФІЯ

Витонченість і ручна робота виходять на перший план. Каліграфія передбачає кропітку роботу, виконувану спеціально для пари, вона не вимагає безліч деталей - такий текст уже дуже самодостатній. Це ще й символ індивідуальності. Все починається, звичайно, з запрошень та поліграфії.

Каліграфічні написи можна використовувати практично скрізь у деталях весілля: від розпису ємностей для квітів на столах гостей, до альтернативних карток розсадження: наприклад, листя або каменів. Подарунки гостям можна оформити в мішечках, підписаних для кожного. Великий декоративний фон з любовним посланням можна використовувати для церемонії, а як чарівно і казково на фото виглядають тимчасові каліграфічні татуювання нареченого і нареченої!


ШОВК

Ніжний і легкий матеріал на піку моди. Звичайно, в першу чергу це проявляється у виборі весільних суконь. Справжній шовк виглядає дорого, і навіть не вимагає великої кількості обробки. Плаття можуть бути абсолютно різних фасонів - як облягаючих, так і більш вільних. Краще підбирати несліпуче білі і не занадто світлі тони, щоб подарувати фотографу чудові кадри весільної сукні, і складки і тон якого так і грають на фото. Шовкові стрічки можуть прикрасити букет нареченої. Довгі, що звисають практично до підлоги стрічки ускладнюють і роблять більш витонченим навіть самий простий наряд. Краще вибирати декілька відтінків таких стрічок, граючи з весільною палітрою.


СТИЛІСТИКА БОХО

Стилістика бохо залишається популярною, але набуває дещо більше еклектичний відтінок. У декорі більше починають використовуватися незвичайні матеріали і форми. На піку популярності ловці снів - їх використовують як в декорі запрошень, так і в декорі самого весілля. П'яльці, обмотані нитками, макраме, пір'я, рога і черепа доповнюють декор у стилі бохо.

Індіанські візерунки і мотиви починають використовуватися все частіше і частіше: це і курені в декорі, індіанські і циганські принти в тканинах. Колборова палітра дуже насичена, в глибоких і складних тонах. Букети стають все більш екстравагантними, прикрашеними хустками з візерунком замість стрічок, у складі переважають все більш незвичайні квіти.


РОЗПАТЛАНІ БУКЕТИ

На піку моди розпатлані букети, начебто, тільки що зібрані в саду або складені флористом на швидку руку. Вільні форми дарують їм об'єм і елегантність. Тут треба дуже ретельно продумувати палітру, щоб у вільному вигляді квіти виглядали гармонійно один з одним. Для кожної стилістики підійде свій набір рослин. Для стилів бохо або сучасного весілля доповнити вільний букет можуть сукуленти, зелень і тілландсія.

Для більш романтичних і класичних весіль не варто робити букет навмисно вільним - все-таки деяка дещиця класики має бути присутня. Не бійтеся додавати в букети, здавалося б, не дуже звичний колір, наприклад, дельфініум або гладіолус - вони додадуть букету вільний характер, нехай навіть вони не будуть знаходитися на одному рівні з іншими кольорами.


ВЕСІЛЬНІ ВЕЧЕРІ НА ПРИРОДІ

Банкети у ресторані відступають перед весільними вечерями на свіжому повітрі - майданчиками, які дозволяють організувати фуршет і трапезу на відкритій території - на пірсі, дерев'яному настилі або навіть на траві під тінню розлогих дерев. Більшої популярності набирають майданчики в парках, лісах, полях. Звичайно, тут варто враховувати примхи природи, але передбачивши погоду і вибравши виїзне обслуговування, можна зробити просто чарівне свято!

Тут вам і єднання з природою, і нічого зайвого в декорі, і чудове світло, не зіпсоване додатковим підсвічуванням, світломузикою або люстрами. Та й церемонія на природі виглядає просто чарівно!


ДОВГІ СТОЛИ ГОСТЕЙ

На зміну майданчикам європейського розсадження, що так всім полюбилися, приходить мода на довгі і затишні столи для гостей. За ними можна розсадити практично будь-яку кількість запрошених, при цьому ніхто не буде відчувати себе ізольованим. Залежно від кількості гостей це може бути один стіл, або декілька, що стоять паралельно. Варто відзначити, що декор таких залів виконується дещо в іншій техніці, ніж при класичній європейській розсадці.

Кожен гість повинен відчувати себе важливою частинкою загального свята. А значить, будь-яка точка столу повинна бути оформлена в достатній мірі. Це повинні бути або доріжки з декору на протязі усього столу, або квіткові композиції, свічки, інші декоративні елементи, розставлені рівномірно. І не забудьте передбачити накриття таких столів, щоб їжа не закрила всю красу декору.


ІНДИВІДУАЛЬНА СЕРВІРОВКА

В моду входить індивідуальна сервіровка, підібрана зі смаком і стилем. Для кожного гостя варто продумати картку розсадження або альтернативу, меню, комплімент гостям. Продумуються дуже ретельно не тільки ці елементи, але і посуд, прилади, серветки. Така підготовка вимагає більше часу і сил, але вона варта того. Замість традиційних класичних білих серветок можна використовувати кольорові - однотонні або з принтом. Прилади і келихи, нехай навіть це буде один, а не весь комплект - все повинно бути підібрано в стилістиці і кольоровій палітрі весілля. Весь реквізит і декор необов'язково повинен бути однаковим, це можуть бути різні, але добре поєднуємі один з одним, елементи.


НЕ КВІТКОВІ КОМПОЗИЦІЇ

Всі ми звикли до квіткових композицій на столах гостей, але альтернативні композиції набирають все більшу і більшу популярність. Це може бути сезонний декор з фруктів і овочів, шишок і листя, новорічних іграшок. Гілки, корчі, роги або просто свічки. Можуть бути різномасті пляшки і кошики - все, що вашій душі завгодно. Такі композиції мають багато плюсів, в порівнянні з класичними квітковими. Вони можуть підкреслити сезонність весілля. Не завжди кольорова палітра весілля може бути вдало відображена в кольорах, а от за допомогою альтернативних матеріалів домогтися цього нескладно. Композиції можуть бути не тільки поставлені на столи, а й підвішені на стелі, зберігаючи при цьому простір на столі для сервіровки.


ВІНТАЖНІ МЕБЛІ

Вінтажні меблі все більше опановують серцями декораторів та пар. Вони несуть в собі певний настрій і необов'язково мають бути присутні тільки на весіллях в старовинному стилі. Вантажні дивани та крісла прикрасять місця для відпочинку гостей, замінять стільці на церемонії або весільному вечері. Романтизм і витонченість, які вони несуть у своїх формах, напевно, сподобаються навіть самим упередженим нареченим. Старі вантажні тумби та столи - окреме джерело натхнення!

Це можуть бути предмети меблів з витонченими ніжками, або ж, навпаки, грубі, пошарпані часом дерев'яні столи, зі старими дошками і слідами потертостей. Якщо всі меблі, або більшу їх частину, на весіллі не вдасться замінити, то варто приділити такому єдиному предмету особливу увагу і виділити чільне, що виділяється місце, яке вигідно підкреслює стиль меблів.


АКВАРЕЛЬНА ПОЛІГРАФІЯ

Приділяючи особливу увагу поліграфії, варто звернути увагу на акварельний стиль запрошень, меню - легкий, модний, ненав'язливий. Це можуть бути просто розводи, що служать фоном для простого по стилю тексту або поліграфії, або ж складні малюнки - квіти, природа, інші елементи декору запрошень. В акварелі може бути виконана практично будь-яка поліграфія на будь-якому весіллі: бохо, романтичний, рустик, вінтаж, класична або сучасна. Варто звернути увагу і на папір для акварельної поліграфії - він повинен бути фактурним, не глянсовим, що вигідно підкреслює мазки фарбою.


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 1233 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вторник, 23.04.2024, 21:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Як ви нас знайшли?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 23.04.2024