logo

 Блог
Головна » 2015 » Январь » 18 » Весілля взимку: рекомендації та приклади для натхнення
00:13
Весілля взимку: рекомендації та приклади для натхнення

Коли гарячий, у всіх сенсах, весільний сезон підійшов до кінця, і наступають холоди, багато хто не вирішуються святкувати своє весілля, побоюючись холоду і незручностей цього сезону. Але ми хочемо зруйнувати стереотип, що зима - не сезон для весілля, тому з великою радістю ділимося з Вами порадами, як влаштувати весілля взимку, на що звернути увагу, як деталі підкреслити, підібрати відповідні образи. Весілля взимку прекрасне, переконайтеся в цьому разом з нами!

Зима - це дивовижна пора блискучого снігу, прозорого льоду, час, коли ми дістаємо затишні речі, ближче притискаємося один до одного, а найголовніше, чекаємо дива, яке обіцяє нове життя і добрі зміни.



ВИБИРАЄМО МІСЦЕ

Зимовий сезон менш завантажений весільними урочистостями, тому Ви практично не обмежені у виборі місця для банкета. Якщо міські ресторани не для Вас, відмінним рішенням послужить заміський клуб або особняк, просторі приміщення з каміном. Головне, на що варто звернути увагу - це опалення обраного місця, щоб гості та молодята відчували себе комфортно. Використовуйте в оформленні залу мотиви самої природи: білі щільні штори, скляні люстри і свічники, а також багато живого вогню каміна або свічок. Якщо Ви робите акцент на святково-новорічний настрій, прикрасьте дверні отвори і стіни різдвяними вінками в європейському стилі. Вони можуть бути складені з натуральних гілок хвойних дерев, апельсинів, кориці і ялинкових іграшок.

Запах таких вінків не залишить байдужими ні Вас, ні Ваших гостей, і подарує приємне почуття передчуття ще більшого свята. Не ігноруйте і екстер'єр місця проведення, використовуйте вуличну ілюмінацію, крижані скульптури, красиву підсвітку і феєрверки. Це не тільки налаштує гостей на необхідну хвилю, але й, укупі з чудесами зимової погоди, послужить відмінним фоном для фотосесії. Подбайте про музичне оформлення свята. Розкішному святу з королівським розмахом варто віддати перевагу на користь класичної музики. Атмосферу палацового балу створить живе фортепіанне виконання або якісний запис органу. Для меншої помпезності, парам, які віддають перевагу затишній обстановці, радимо звернути увагу на витончений блюз або актуальний легкий джаз.


СКЛАДАЄМО МЕНЮ

Банкетне меню зимового весілля значно відрізняється від літнього. Тут не місце легким фруктовим десертам і закускам, стіл повинен бути більш ситним. Замерзлим, після прогулянок і фотосесії, гостям запропонуйте гарячий курячий бульйон. Така турбота не тільки не виглядає, як повернення в радянське минуле, а швидше підготує присутніх до подачі гарячого. У питанні других страв віддайте перевагу різним видам м'яса: засмажене порося, качка або гусак, шашлики. Безпрограшним варіантом весільного столу є червона риба.

Подайте її, як закусочні рулети, у складі салатів або як самостійну страву. У кожному разі, ситні рибні та м'ясні страви припадуть до смаку кожному. Кенді-бар можна обіграти відповідно: білий зефір і бізе, імбирні пряники, малинове варення, мармелад, тістечка з масляним кремом. Доповненням солодкого столу може служити сирний стіл, що складається з різних видів сирів, що поєднуються з горіхами, медом або варенням. Подбайте про достатню кількість вилочок і ножів для кожного гостя.


ЗІГРІВАЄМО ТА РАДУЄМО ГОСТЕЙ

Зігрітися допоможуть і чайно-кавові столи. Відшукайте красивий старовинний сервіз і запропонуйте покуштувати гостям різноманітні види чаю. Листовий і в пакетах, чорний, зелений і червоний, з фруктовими наповнювачами і прянощами. «Одягніть» чашки в декоративні в'язані кофти, а чайні пакетики прикрасьте в стилістиці весілля. До чаю подайте цукерки в полотняних мішечках, мед, варення і цукор. «Головою» кавового столу стане кава-машина. Подбайте про те, щоб гостям була доступна інструкція з різними рецептами кави. А також, залиште кілька чистих листочків для фірмових рецептів від гостей або їх побажань. До кави подайте молоко і вершки, маршмеллоу та інші солодощі. Для дітей передбачте гаряче какао.

А для любителів «чогось погарячіше» - алкогольний і безалкогольний глінтвейн. Головне, щоб гості могли в будь-який момент насолодитися гарячими напоями, не чекаючи подання торта. Торт може бути візитною карткою весільного столу. Залиште його повністю білим, як засніжений пагорб, або декоруйте холодними відтінками синього і блакитного. Якщо стилістика Вашого весілля має яскраві акценти, то і торт може містити в собі заданий настрій. Він може бути прикрашений новорічною атрибутикою у вигляді декоративних сніжинок, сріблястими кристалами, декоративними гілочками і шишками, стиглими ягодами. Розкажіть кондитерові про свої уподобання і вибирайте те, що доведеться Вам до душі.


ЗАПРОШУЄМО ЗІ СМАКОМ

По-справжньому продумане свято складається з безлічі дрібниць. Не ігноруйте такий невеликий, на перший погляд момент, як запрошення для гостей. Адже саме з них і почнеться настрій Вашого дня, і настрій Ваших гостей. Поставтеся уважно до питання поліграфії, щоб завчасно налаштувати близьких на необхідну хвилю. Якщо свято передбачає певний дрес-код, не забудьте вказати цей пункт в запрошенні. Використовуйте в декорі запрошень відтінки зимового настрою: пастельні тони, срібні і золоті блискітки, смарагдово-ялинову зелень, флокування і сніжинки.

Якщо Ваше весілля буде «обплутане» вовняними нитками, то і запрошення пропонуємо прикрасити елементами різнокольорових в'язаних мотивів і їх імітації. Звичайно, особливий настрій несуть запрошення ручної роботи. Така турбота стане першим подарунком гостям від нової сім'ї. До речі, не скупіться на сувеніри в цей день: смачні бонбоньєрки, стильні посадочні картки, фотомагніти - все це залишить приємні спогади надовго. Гарне весілля люблячих сердець - це велика подія, так нехай воно залишить приємне враження у очевидців.


ВИБИРАЄМО СТИЛЬ І ТЕМАТИКУ

Використовуйте в оформленні насичені червоні й глибокі зелені відтінки, приємно асоціюються з Новим роком та Різдвом. Доповніть квіткове оформлення стиглими червоними плодами граната і ялиновими гілками з шишками, а для створення витонченої розкоші, додайте в композиції орхідеї, поєднуючи ягідні та білі тони. Прикрасьте скатертини та серветки червоними, як зимовий рум'янець, стрічками, або замініть звичні білі тарілки - червоними. Альтернативою може послужити і звернення до природних відтінків в стилі еко: натуральні зрізи дерева, лляні скатертини та серветки «приправте» хвойними мотивами і декоративним мохом. В якості люстри можуть виступити гілки дерев зі скляними, як крижинки, лампочками. А додатковим джерелом світла, затишку і тепла виступлять свічки, що нагадують зірки у чистому зимовому небі.

Іншим варіантом наслідування бездоганності природи, може стати сніжно-біле весілля з використанням кришталевих келихів, сріблястих приладів і білосніжних скатертин. Але ми радимо все ж додати кольорові акценти. Наприклад, використовуйте ніжно-блакитні квіти крокусів, пробиваються крізь сніговий покрив, або пастельно-бузкові скатертини. Ці кольори не суперечать природній палітрі зимового настрою, додадуть особливу легкість загального оформлення і вигідно підкреслять вінчальну сукню. Оригінальна ідея, що надає таємничість, - бонбоньєрки з шарудливого паперу, який нагадає про новорічне чарівництво і залишить гостям приємні спогади. Витримайте в новорічному стилі і сюрприз всередині них, використовуючи замість банальних цукерок і льодяників ягоди журавлини, вкриті кристалами цукрового піску.


СТВОРЮЄМО ОБРАЗ НАРЕЧЕНОЇ

Якщо свято заплановано на найхолодніший період, доповніть струмуючу атласну сукню вовняною або хутряною накидкою. Цей аксесуар не тільки зігріє Вас на прогулянці, але і пом'якшить образ в цілому. Актуальним, протягом останніх сезонів, залишається мереживо. Ажурні аксесуари або вставки на сукню зроблять наречену справжньою Сніговою королевою. Не бійтеся засліплювати в цей день. До легкого класичного плаття з шифону додайте вишивку блискучими алмазами або їх імітацію. Легкої лінією кулона на тонкому ланцюжку підкресліть довгу шию, а зачіску прикрасьте акуратними шпильками зі стразами. Царської пишноти можна домогтися, використовуючи в образі дорогі щільні тканини: парча, креп або оксамит.

Ці матеріали не підійдуть для літнього сезону, але для зимового весілля це відмінне рішення. Доповнити образ рекомендуємо муфтою, хутряною накидкою та елегантними рукавичками. Так наречена перетворюється на справжню царицю. Зимовим варіантом фати може виступити легкий капюшон в ретро-стилі. Такий вибір не тільки зігріє і вбереже від можливого снігопаду, але і збереже зачіску. Фата також може бути доповнена сяючими стразами по всій довжині або кріпитися блискучим гребінцем.


ГОТУЄМО ОБРАЗ НАРЕЧЕНОГО

Якщо Ви все-таки прихильники класики, зверніть увагу на стиль 19 століття і перетворіться на модного денді тих часів. Піджак замініть на фрак, а для прогулянки підійде подовжене чорне пальто. Як аксесуари ж використовуйте циліндр і тростину. Таким чином, Ви не лише збережете класичний стиль, але і створите романтичний настрій свята. Ще одним чоловічим зимовим образом може стати твідовий костюм з краваткою-метеликом. Вибір стильних аксесуарів це прерогатива не тільки наречених, але і нареченого. Додайте яскраві акценти завдяки модній вязаній краватці. Краватка або метелик може бути виконаний з вельвету або оксамиту насичених благородних кольорів, а легку пікантність піджака додасть відстрочка.

Стильним рішенням для чоловічого верхнього одягу не тільки для нареченого, а й для його друзів, є в'язані джемпери, які також можна прикрасити бутоньєрками. При виборі сорочки розгляньте варіант заміни білої сорочки на кольорову. Вона дуже добре поєднується з рукавицями, шарфом або капелюхом. Якщо Ваш обранець не любить краватки, то для зимового весілля в ролі аксесуара підійде вовняна шийна хустина. Весільні чоловічі туфлі також мають велике значення. Якщо для урочистої частини Ви вільні вибирати шкіряні класичні туфлі, мокасини або, приміром, лофери, то для прогулянки потрібно врахувати і практичну сторону, щоб погодні умови не позначилися на комфорті нареченого.


ОБИРАЄМО БУКЕТ НАРЕЧЕНОЇ

Головною особливістю зимового букета є його стійкість до можливої непогоди. Найнадійнішим варіантом, можуть послужити штучні квіти з кришталю, які не тільки збережуть свою «свіжість» надовго, але і відмінно впишуться в образ Снігової Королеви, інтерпретуючи крижані скульптури. Якщо у Вашій стилістиці присутні в'язані речі, то і букет може повністю або частково складатися з в'язаних квітів, сердечок або клубків ниток. У такому випадку, Вам не страшні ніякі морози, а букет залишиться не тільки в пам'яті гостей, а й прикрасить інтер'єр майбутнього сімейного гніздечка. І все-таки живі букети користуються популярністю. Зверніть увагу на орхідеї, анемони, ранункулюси і кали білих, рожевих або пастельно-бузкових відтінків.

Додатковий наліт морозного настрою додадуть деталі з мережива або легкі пір'я. А справжній ефект інею на зелені імітують гілочки цинерарії. Новорічні атрибути: ялинові, соснові або туєві гілки з шишками також відмінно підійдуть для зимових композицій. Для яскравих букетів використовуйте поєднання глибокої зелені з червоними трояндами, декоративними або справжніми ягодами горобини і гіперікум. Можна замінити класичний букет на гламелію. Це букет-квітка, штучно зібраний з окремих пелюсток троянд, лілій, гладіолусів, тюльпанів або будь-яких інших кольорів. Такий букет не відрізняється особливою стійкістю, але зате здатний вписатися в будь-яку тематику весілля, будь то класика або романтична легкість.


НАСОЛОДЖУЄМОСЯ ЗИМОЮ

Якщо у Вашому регіоні зима не настільки сувора або люті морози Вашій любові не перешкода, то, звичайно, фотосесія під відкритим небом - справжня знахідка. Тільки уявіть, як на білій сукні і накидці заграє мерехтливий сніг, як природно забарвляться Ваші щоки рум'янцем, а про романтичні сніжинки на віях і говорити не потрібно. Сміливо надягайте ковзани і вирушайте на каток, катайтеся на санях з гірки, ліпіть сніговика, ховайте і знаходите подарунки під ялинками в сосновому парку або лісі. Підготуйте гарячий чай в термосі, теплі покривала і вирушайте на зимовий пікнік. А якщо подбати про самоварі, бублики, пуховій хустці, то тут не обійтися без коня з возом і бубонцями.

Ви можете організувати таку фотозйомку не тільки в день весілля, але і напередодні, не побоюючись за зачіску і не обмежуючись за часом. Не забувайте, що крім особливостей температури, зима відрізняється коротким світловим днем, тому фотосесію можна розділити на дві частини: казкова природа і зачаровує таємничість міських вогнів. Але якщо Ви все-таки цінуєте комфорт і не любите випробування холодом, є маса ідей для фотосесій всередині приміщень, де Ви зможете провести час затишно, в теплі, та ще й з кухликом ароматного какао. Прекрасним варіантом можуть також служити заміські особняки, музейні комплекси, криті оранжереї.


P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 1274 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Четверг, 28.03.2024, 19:03
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 28.03.2024