logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 15 » Пісочна церемонія
11:45
Пісочна церемонія

Тим молодятам, які хочуть внести щось нове в своє весілля, зробити його яскравим і таким, що запам'ятовується, потрібно обов'язково звернути увагу на пісочну церемонію. Це гавайська традиція, яка символізує початок нового життя і утворення нової родини.


Пісочна церемонія - дуже об'єднуюча традиція, адже наречений і наречена представляють дві сім'ї, які також зливаються в одну.


ТРОХИ ПРО ЦЕРЕМОНІЮ

З найдавніших часів пісочна церемонія проводилася на прекрасних піщаних пляжах на Гаваях місцевими жителями. Саме там пляжний пісок став неодмінним атрибутом весільного свята. Але якби свого часу у американців не стало популярним проводити весілля на теплих тропічних островах, і на Гаваях зокрема, де літо круглий рік, то ця традиція так і не дійшла б до нас. Як добре, що пісочну церемонію, знайому тільки аборигенам, швидко перейняли американці. І в 90-х роках церемонія стала популярним ритуалом на весіллях в США, а пізніше і у нас. У ході Пісочної церемонії молодята засипають пісок двох кольорів у гарну посудину, що символізує з'єднання двох життів в одне ціле. Вам необхідно 3 судини (один нареченій, другий нареченому, третій - загальний) і пісок двох або більше кольорів (якщо ви хочете зробити більш складний малюнок). Все це легко можна знайти у декораторських і флористичних магазинах, або зробити самим. Під час церемонії Ви можете вимовити клятви любові один одному або попросити одного з гостей вимовити супровідну мову. Ви можете засипати пісок як разом, так і по черзі, тоді візерунок буде більш впорядкованим.

ДЕКІЛЬКА ПОРАД

Придбайте пісок двох Ваших улюблених кольорів або відтінків Вашого весілля, щоб церемонія гармоніювала із загальною стилістикою весілля. Бажано, щоб кольори піску були контрастними, щоб при змішуванні проявився малюнок. Ви можете зробити гравірування на загальній посудині з Вашими іменами та датою весілля. У нареченого і нареченої повинні бути посудини з вузьким горлом, щоб зручно було пересипати пісок, а сипався він красиво й повільно. Пісок повинен бути дрібним і без грудочок, щоб він не застрявав в шийці Вашої судини. Якщо Ви будете сипати пісок по черзі, то малюнок буде більш точним і окресленим. Загальна посудина, навпаки, повинна бути достатньо широкою, щоб обидва горлечка Ваших судин спокійно і зручно розташувалися над ним. Ви можете вибрати і хитромудру форму посудини. Бажано підстелити під загальну вазу декоративну серветку або скатертину, щоб легко зібрати пісок, що розсипався, до того ж вона прикрасить і сам обряд.

 

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Весільні традиції | Переглядів: 933 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Среда, 01.05.2024, 05:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи порекомендуєте ви нас своїм знайомим?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 01.05.2024