logo

 Блог
Головна » 2014 » Октябрь » 7 » Кольорова Палітра Осіннього Весілля
00:50
Кольорова Палітра Осіннього Весілля

Осінь - час, коли краса природи стає найбільш видовищною. Кольори осені - це і золотисто-жовті листя берези і ліщини, і багряно-пурпурові листя клена, дуба та кизилу. У колірній палітрі осіннього весілля переважають коричневі, червоні та золоті тони - яскраві насичені відтінки, що підкреслюють природні тони сезону. Кольори осіннього весілля: декор Для оформлення осіннього весілля бажано вибирати кольори осінньої палітри. Доречне використання ягід, листя та інших природних аксесуарів, які чудово доповнять загальний декор і підкреслять тему урочистості. Насичені і яскраві осінні тони ідеально доповнять будь-які прикраси та елементи декору - від вівтаря до входу в ресторан або ЗАГС.

Щоб задати відповідний настрій, слід ретельно підібрати весільні кольори. Ця пора багата на розмаїття відтінків, тому краще не зациклюватися на одному тоні, а зібрати кілька у гармонійну палітру. Теплі і пастельні кольори — лідери сезону, вдало поєднуються із акцентами холодних відтінків і яскравими деталями. Можна використати тематику осінніх фруктів, ягід та овочів, які дають безліч ідей для створення весільної палітри. Терпкий чорний шоколад, ароматне какао, золотиста карамель, пряжене молоко вдало доповнять гаму кольорів осені.

Барви осені
Для справжніх романтиків — білий зефір, гарячий шоколад, фіолетова еустома, ніжний персик. Кожен із тонів доповнює один одного і додає взаємної виразності. Щоб оформити місце святкування, оберіть два основних тони, а інші використайте як акценти. Наприклад, на фоні білого та шоколадного фіолетові й персикові деталі виглядатимуть напрочуд вдало.

Для тих, кому до вподоби яскрава золота осінь, — вогняний цитрус, морська піна, темний мокко. У поєднанні — це вибухова суміш для ефектного свята.

Для декору оберіть апельсини, мандарини, кавові зерна, сушені цитруси, паперові гірлянди, надувні кульки та квіткові композиції у відповідній палітрі кольорів.
Не забувайте про дари осені — ошатні гарбузи й пожовкле листя, які можна використати для створення необхідної атмосфери. Оригінальна палітра для такої задумки: помаранч, жовтий оксамит, шампань і зелений серпанок. Композиціями із живих квітів, сухоцвітів та осінніх листочків можна прикрасити весільні столи, крісла, авто тощо.

Приємна комбінація жовтого, молочного, червоно-помаранчевого й пастельного зеленого підійде для мрійливих творчих молодят. Таке поєднання кольорів нагадує прогулянку нещодавно огорнутим осінню таємничим лісостепом. Коли на зелених деревах лише зрідка проглядаються жовтуваті листочки, а степові трави і квіти уже набули відтінків золотої пори.

Осінні образи наречених ідеально доповнять теплі й затишні речі, підібрані у відповідних кольорах: кардиган, шарф, палантин, в’язана чи вовняна накидка, кепка — для жениха. За дощової погоди смілива пара може навіть обрати гумові чи шкіряні чоботи і яскраві парасольки.

Осіння флористика
Визначившись із палітрою кольорів для весілля, подбайте і про квіткове оформлення, букет нареченої та бутоньєрки. Основні кольори осені: жовтий, помаранчевий, червоний, бордовий, пастельний зелений, бежевий, молочний, персиковий можна легко віднайти у сезонних осінніх квітах. Коралові піоновидні троянди, помаранчеві ранункулюси, кулясті жоржини, айстри, орнітогалум, хризантеми, орхідеї тощо. А димчата цинерарія, тендітна скабіоза, ягоди калини, глоду, горобини, гомфрена, сухоцвіти, суцвіття бавовни, гіперікум стануть яскравими і незвичайними акцентами квіткових букетів. Ніжно та елегантно виглядатимуть анемони у комбінації з калами і артишоком або ж гортензії з лізіантусами, алліумами та листочками котінуса.Бордовий: жоржини, хризантеми, цинії, цилозії, орхідеї, ранункулюси, кали, гілочки амаранту. Бежевий: троянди молочних і кремових відтінків, гвоздики. Коричневий: листя котінуса, шоколадна з багряним відтінком космея. Жовтий: краспедії, хризантеми, гербери, троянди, орхідеї. Помаранчеві та коралові: ранункулюси, стреліції, лілії, гербери. Фіолетових ноток додасть гілочка лімоніума або статиці. Не забувайте про маленькі сезонні родзинки: ягоди ожини, калини, горобини, плоди яблуні чи груші, гранати, цитрусові, каштани, жолуді, кленове і дубове листя, можна використати красиві осінні овочі. Бутоньєрки, прикрашені гілочками горобини, стиглої пшениці, лісовими горішками, жолудями, виглядатимуть по-особливому. Наречений та його друзі замість кишенькової хустинки можуть обрати жовто-червоний кленовий листок. Образ нареченої вдало доповнить вінок із осінніх квітів, жовтого, багряного, оранжевого листя або дрібненьких сухоцвітів.

Деталі, що створюють настрій
Осінні та зимові свята асоціюються із затишними сімейними посиденьками, тому й весілля можна організувати у такому форматі. Подбайте, щоб атмосфера була легкою і невимушеною, а особливий настрій створять різноманітні декори. Наприклад, на кожен стілець за столом можна накинути м’якенький плед, кенді-бар наповнити тематичними солодощами, сезонними фруктами і ягодами, аксесуарами для чаю та інших гарячих напоїв. Кружки із в’язаними чохликами, а замість традиційних бонбоньєрок — баночки з улюбленим домашнім варенням з етикетками-подяками від молодят.

P.S. Щиро Ваша, Весiльна Крамничка. Дякуємо що Ви з нами.

 
Категорія: Підготовка до весілля | Переглядів: 2203 | Додав: vesilna_kramnu4ka | Теги: осінь, Пори року | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Воскресенье, 05.05.2024, 16:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Підготовка до весілля [16]
Весільні традиції [4]
Колір весілля [0]
Пори року [0]
Шкідливі поради та міфи [3]
Опитування [1]
Акції [1]
ІСТОРІЇ [0]
Пошук
Наш досвід роботи з Вами:
Вхід на сайт
Наша спільнота
Друзі сайту
Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Як ви нас знайшли?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Інформація

Студія дизайну - "Весільна Крамничка"

Дружіть з нами

Про нас

Контакти

Правила

Угода

Наша студія розпочала свою діяльність у 2014 році, але за цей короткий час ми почали жити та дихати своєю роботою, адже ми займаємося улюбленою справою з великим задоволенням і натхенням. Ми любимо весілля зі смаком і ділимося натхненням, порадами та рекомендаціями, як зробити цей день незабутнім. Ми знаємо, як важлива на весіллі кожна дрібниця, тому готові виготовити для Вас оригінальні та яскраві запрошення, бонбоньєрки та інші весільні аксесуари ручної роботи, які стануть родзинкою Вашого свята.
Обіцяємо перевершити Ваші сподівання!
Використання матеріалів студії можливе тільки з попередньої згоди правовласників і обов'язковим зазначенням посилання на kramnu4ka.at.ua.

Приєднуйтесь до Нас за допомогою
Ваших улюблених сервісів:


Студія дизайну - "Весільна Крамничка"
© 14.06.2014 - 05.05.2024